Mesaj Sayısı : 543Başarı sistemi : 23Kayıt tarihi : 12/04/09Yaş : 38Nerden : magosaRuh Hali : Takım : Cüzdan Altın: 10
Konu: sizce Doğu Akdeniz'de okul parası normal mi? yoksa fazla mı? Perş. Kas. 05, 2009 8:11 pm
bence fazla, not: oy kullanabilmek için üye olmanız gerekmektedir...
asli Yeni Üye
Konu: Geri: sizce Doğu Akdeniz'de okul parası normal mi? yoksa fazla mı? Perş. Kas. 05, 2009 9:19 pm
bencede cok fazla her yıl zam yapılıyor zaten. kimsede ses çıkarmıyor
hacker Profesyonel Üye
Mesaj Sayısı : 46Başarı sistemi : 4Kayıt tarihi : 13/04/09Ruh Hali : Takım :
Konu: Geri: sizce Doğu Akdeniz'de okul parası normal mi? yoksa fazla mı? Perş. Kas. 05, 2009 11:05 pm
pahalııııı
snangulc Yeni Üye
Konu: Geri: sizce Doğu Akdeniz'de okul parası normal mi? yoksa fazla mı? Cuma Kas. 06, 2009 1:46 pm
bencede cok pahalı özellıkle türk ögrenciler için artıı masraf olarak göze carpıyor zaten türkiyedekiler kıbrısa ucuz dıye geliyorlar ve buradakıı hayatta cok pahalıı buraya gelcegine türkiyede okur ve dahasıı buradan daha hesaplıı olur hata yapıyolar bu gidişte ögrencii kalmıyacakk gelenlerde daha buradan pek bilgii almayanlar yakında kimse gelmiyecekk sonradan ögrenim ücretini düşürmek de okulun karızmasını çizer egitim kalitesii kötüü diye düşürüyolar derler.en iyisi okulun ihtiyacından fazlasını yanii olayının suyunu cıkarmamak kafaya estikce zam yapmamak.
dejavu777 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 2Başarı sistemi : 1Kayıt tarihi : 20/04/10Yaş : 39 Cüzdan Altın: 0
Konu: Geri: sizce Doğu Akdeniz'de okul parası normal mi? yoksa fazla mı? Perş. Mayıs 13, 2010 4:55 pm
pahaLı kardeşim kim ne derse desin pahaLı... iLk kayıt oLduğum yıL okuLun İskenderun (adını tam oLarak hatırLamıyorum gerçi çok da gerekLi görmüyorum!!) temsiL bürosu yetkiLisi yıLda en fazLa 50-100$ artış oLur bu oranın dışında zam geLmez demişti ee ne de oLsa DAÜ'nün temsiLcisi!!!!!! ben geçen sene dönemLik 750tL'den topLamda yıLLık 1500tL fark ödedim!! onu da geçtim yıLLık (takriben) 5500tL iLe başLamıştım bu sene dönemde o parayı veriyorum yani okuL fiyatı 2ye katLadı!!! bu mudur ucuzLuk??? kimse bana ucuz demesin bu okuL için... bu okuLda ucuz oLan birşey varsa o da öğrenciLerin mahiyeti ve önemidir...!!!
hasan45 Haberdar
Mesaj Sayısı : 80Başarı sistemi : 10Kayıt tarihi : 28/12/09Ruh Hali : Takım : Cüzdan Altın: 0
Konu: Geri: sizce Doğu Akdeniz'de okul parası normal mi? yoksa fazla mı? Perş. Mayıs 13, 2010 9:10 pm
bencede çok pahalı
bozkurt Moderatör
Mesaj Sayısı : 175Başarı sistemi : 5Kayıt tarihi : 13/04/09Nerden : heryerdenRuh Hali : Takım : Cüzdan Altın: 0
Konu: Geri: sizce Doğu Akdeniz'de okul parası normal mi? yoksa fazla mı? Perş. Mayıs 13, 2010 10:15 pm
snangulc ve dejavu777 arkadaşlarımıza katılıyorum, okulumuz pahalı eski yıllara oranla. okulumuz çözüm getirdi okul fiyatını sabitledi, bence bu çözüm olamaz fiyatları indirmesi lazım. Zaten fiyatları yükseltti yükselteceği kadar şimdi sabitlemenin kimseye faydası olmaz. Gerçekçi bir çözüm yolu bulunması gerekiyor.
sizce Doğu Akdeniz'de okul parası normal mi? yoksa fazla mı?